x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Germania: Trei bărbaţi, judecaţi în legătură cu agresiunile asupra femeilor comise la Koln în noaptea de Anul Nou

Germania: Trei bărbaţi, judecaţi în legătură cu agresiunile asupra femeilor comise la Koln în noaptea de Anul Nou

24 Feb 2016   •   12:14
Germania: Trei bărbaţi, judecaţi în legătură cu agresiunile asupra femeilor comise la Koln în noaptea de Anul Nou

Trei bărbaţi vor apărea miercuri în faţa unei instanţe din Germania în legătură cu o serie de jafuri şi agresiuni sexuale asupra femeilor comise în noaptea de Anul Nou în oraşul Koln, relatează DPA.

Un marocan în vârstă de 23 de ani este acuzat că ar fi furat un telefon mobil de la o femeie, în timp ce un marocan şi un tunisian - în vârstă de 18 şi respectiv 22 de ani - sunt acuzaţi de furtul unui aparat de fotografiat. Bărbaţii au fost arestaţi după incidentele din noaptea de Anul Noul şi vor fi judecaţi într-un tribunal din Koln.

Furturile şi agresiunile sexuale comise în oraşul din vestul Germaniei au provocat o dezbatere aprinsă cu privire la modul în care trebuie procedat în cazul infracţiunilor comise de solicitanţii de azil şi a capacităţii ţării de a-i integra pe cei 1,1 milioane de migranţi sosiţi în 2015.

Un purtător de cuvânt al instanţei a declarat că verdictul în cazul celor trei bărbaţi este aşteptat miercuri după-amiază.

În noaptea de Anul Nou au avut loc agresiuni sexuale contra femeilor la Koln, Stuttgart, Hamburg, Zurich, Helsinki şi în oraşul suedez Kalmar, presupuşii autori fiind imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. AGERPRES

×