x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ghicitorii în stele îi prezic mult noroc lui Medvedev

Ghicitorii în stele îi prezic mult noroc lui Medvedev

de Sînziana Stancu    |    08 Mai 2008   •   00:00

Portretele lui Medvedev se vînd ca pîinea caldă, iar astrologii îi prezic un mandat liniştit



Nici bine nu a fost “încoronat” noul “ţar” de la Kremlin, Dmitri Medvedev, că ocultiştii i-au şi prezis mandat liniştit şi norocos, în timp ce portretul lui s-a vîndut pe “euroi” buni ...

 

Astrologii şi hinduşii s-au întrecut astăzi în preziceri privind soarta mandatului noului preşedinte rus, Dmitri Medvedev, “uns” azi cu mare pompă la Kremlin. Primii s-au gîndit că ar da bine pe lîngă CV-ul oficial şi unul citit în stele, întrecîndu-se în preziceri care mai de care mai favorabile. Cel mai tare se pare că a fost cel făcut de astrologul rus, Pavel Globa, care l-a şi publicat în Komsomolskaia Pravda. Globa prezice că mandatul lui Medvedev va fi “unul dintre cele mai liniştite mandate”. El a văzut pe cerul de naştere al noului preşedinte o configuraţie astrală “perfectă pentru o reformă a structurilor statului şi pentru instalarea unei noi conduceri plitice”. Hinduşii, la rîndul lor, sînt în culmea fericirii că Medvedev practică yoga (ca şi predecesorul său, Vladimir Putin, de altfel ­ n.r.), dar mai ales că înscăunarea lui a coincis cu ziua uneia dintre sărbătorile lor, Akshaya Triryia, care este un semn bun pentru el, după cum a afirmat purtătorul comunităţii hinduse din Rusia, Iuri Pleşakov. În tradiţia hindusă, această sărbătoare este una dintre cele mai faste, simbolizînd nemurirea, norocul, succesul şi bogăţia. Tot ce se face în această zi stă sub semnul acestor binecuvîntări. Se spune că aurul purtat sau cumpărat în această zi face ca norocul să îl însoţească mereu pe posesorul acestuia.

 

SCHIMBARE DE PORTRET. Febra înnoirii i-a cuprins şi pe comercianţi. În special pe cei de portrete, pentru că funcţionarii publici sînt obligaţi să le înlocuiască în birourile lor pe cele ale fostului preşedinte cu cele ale lui Medvedev. La Moscova, cel puţin, preţul unui Medvedev oscila între 25 şi 700 de euro, iar stocul pe o săptămînă cel puţin se epuizase. Nici votcarii nu s-au lăsat mai prejos. Ei s-au bulucit la biroul pentru mărci de produse, pentru a înregistra cereri noi de produse cu numele noului preşedinte. Au fost solicitate aprobări pentru denumiri cu diferite jocuri de cuvinte derivate din numele lui Medvedev, ca, de pildă, “Ţar Medved” (medved în limba rusă însemnînd urs) sau “Medvedka” (combinaţie între Medvedev şi votcă).

×
Subiecte în articol: externe medvedev