x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Guvernator rus: Un rezervor de combustibil de la un depozit de petrol a luat foc în regiunea Voronej

Guvernator rus: Un rezervor de combustibil de la un depozit de petrol a luat foc în regiunea Voronej

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2023   •   17:40
Guvernator rus: Un rezervor de combustibil de la un depozit de petrol a luat foc în regiunea Voronej

Guvernatorul regiunii ruse Voronej a declarat sâmbătă că serviciile de urgență încearcă să stingă un rezervor de combustibil care a luat foc la un depozit de petrol, potrivit Reuters.

Peste 100 de pompieri și 30 de unități de echipament lucrau la fața locului, a declarat guvernatorul Alexander Gusev, pe Telegram.

„A avut loc o decompresie a două rezervoare cu produse petroliere (combustibil de aviație), de 5 tone fiecare, la un depozit de petrol de pe strada Dimitrov. Lupta împotriva incendiilor decurge normal”, a declarat el.

Ulterior, el a precizat că doar un singur rezervor a fost avariat.

O înregistrare video obținută de Reuters a arătat flacăra care a izbucnit după ce un elicopter a zburat în apropierea unei zone rezidențiale. Locația Voronej a fost verificată de Reuters după clădirile și caracteristicile drumurilor care corespundeau cu imaginile din satelit.

Anterior, sâmbătă, o sursă de securitate rusă a declarat pentru Reuters că luptătorii Wagner au preluat controlul asupra unor instalații militare din orașul Voronej, situat la aproximativ 500 km sud de Moscova. Reuters nu a putut confirma în mod independent această afirmație.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: guverntor voronej Rusia