x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hackerii Anonymus au blocat temporar site-ul poliţiei din Minneapolis

Hackerii Anonymus au blocat temporar site-ul poliţiei din Minneapolis

31 Mai 2020   •   18:50
Hackerii Anonymus au blocat temporar site-ul poliţiei din Minneapolis

Grupul Anonymous şi-a făcut simţită prezenţa şi în evenimentele tulburi care au urmat uciderii lui George Floyd de către poliţistul Derek Chauvin de la Poliţia din Minneapolis şi cere dreptate.

Într-un videoclip, Anonymous cere acuzarea lui Chauvin şi ameninţă că va expune corupţia din poliţie din Statele Unite, iar site-ul Poliţiei din Minneapolis a fost blocat la câteva momente după ce clipul a început să circule pe internet.

Link video - https://twitter.com/i/status/1266854724348887051

„Poliţiştii care ucid oameni şi comit alte infracţiuni trebuie să fie traşi la răspundere la fel ca noi ceilalţi. În caz contrar, vor crede că au dreptul să facă orice îşi doresc. Poate veţi spune că e vorba doar de nişte uscături, dar ce se întâmplă dacă ofiţerii care stau lângă ei şi nu fac nimic în timp ce comit infracţiuni, care refuză să-i judece pe aceşti criminali care acţionează împotriva oamenilor pe care au jurat să-i protejeze.

Oamenii s-au săturat corupţie şi violenţă din partea unor organizaţii care promit să le ofere siguranţă. După evenimentele din ultimii ani, mulţi oameni încep să înţeleagă că nu sunt aici ca să-i apere, ci mai degrabă să-i oprime şi să impună voinţa unor conducători criminali. Sunteţi aici pentru a menţine ordinea, nu pentru a oferi siguranţă oamenilor. De fapt, sunt chiar mecanismul pe care elitele îl folosesc pentru a-şi perpetua opresiunea globală.

Lumea începe să se trezească şi oamenii devin din ce în ce mai furioşi de fiecare dată când văd sânge vărsat inutil fără consecinţe. Aceşti poliţişti trebuie aduşi în faţa legii, iar ofiţerul Chauvin, în special, trebuie acuzat de omor. Din păcate, nu avem încredere în organizaţia lor coruptă pentru a face dreptate, aşa că vom scoate la iveală numeroasele crime din întreaga lume. Noi suntem legiunea. Venim”, spun hackerii în clip.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Hackerii Anonymus Minneapolis