x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Harry şi Meghan şi-au ales caleaşca pentru procesiunea nupţială

Harry şi Meghan şi-au ales caleaşca pentru procesiunea nupţială

02 Mai 2018   •   16:33
Harry şi Meghan şi-au ales caleaşca pentru procesiunea nupţială

Ca şi William şi Kate în 2011, prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi transportaţi într-o caleaşcă regală în cadrul procesiunii de la Windsor prevăzută să aibă loc după nunta lor de la 19 mai, a anunţat miercuri palatul Kensington, relatează AFP. 

În cadrul acestei procesiuni, prinţul de 33 de ani şi fosta actriţă americană de 36 de ani vor traversa oraşul sub ochii a mii de persoane venite să-i salute, înainte de a reveni la castelul Windsor pentru recepţie. 

Harry şi Meghan "aşteaptă cu nerăbdare această scurtă călătorie care, speră ei, le va permite să-şi exprime recunoştinţa faţă de toţi cei care se vor aduna la Windsor pentru a profita de atmosfera acestei zile speciale", menţionează palatul Kensington într-un comunicat. 

Harry şi Meghan au optat pentru un landou Ascot, unul dintre cele cinci tipuri de vehicule din grija Grajdurilor regale, şi vor fi escortaţi de un Regiment de cavalerie al Casei regale. 

Caleaşca va fi trasă de patru cai din din rasa Windsor sur, pe nume Milford Haven, Storm, Plymouth şi Tyrone. 

Caleştile sunt utilizate frecvent de membrii familiei regale cu prilejul unor evenimente importante. 

În 2011, prinţul William, fratele mai mare al lui Harry, şi soţia sa Kate au parcurs în caleaşcă drumul dintre Westminster Abbey şi palatul Buckingham, după nunta lor.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Harry şi Meghan caleasca nunta regala