x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini CUTREMURĂTOARE într-un spital din Rusia. Un medic îşi bate pacientul, imediat după ce l-a operat pe cord deschis (VIDEO)

Imagini CUTREMURĂTOARE într-un spital din Rusia. Un medic îşi bate pacientul, imediat după ce l-a operat pe cord deschis (VIDEO)

04 Iul 2013   •   10:51
Imagini CUTREMURĂTOARE într-un spital din Rusia. Un medic îşi bate pacientul, imediat după ce l-a operat pe cord deschis (VIDEO)

Scenă absolut incredibilă într-un spital din Rusia. Camerele de supraveghere instalate în salonul de Terapie Intensivă au surprins cum un medic loveşte un pacient care tocmai ieşise dintr-o operaţie pe cord deschis, relatează Daily Mail. Bărbatul lipsit de apărare a murit la scurt timp după ce a fost bătut. Medicul Andrey Votyakov se apără susţinând că era obosit după o gardă de 24 de ore.

Imaginile surpinse de camera de supraveghere îl arată pe medicul Andrey Votyakov, angajat al unui spital din Perm, regiunea Uralilor, cum îşi iese din fire in timpul unei discutii cu pacientul său. Medicul începe să-l lovească pe bărbat peste faţă, dar şi în zona inimii, unde fusese operat.

"A fost o zi foarte grea, dupa o gardă de 24 de ore. Cum am intrat în camera lui, împreună cu echipa, a început să îmi vorbească urât. Am stat ore bune în operaţie pentru a-i rezolva problema de la inimă şi nu a spus un cuvânt de mulţumire. Oboseala acumulată şi-a spus cuvântul. Mi-am ieşit din fire şi l-am lovit de faţă cu colegii mei. Am continuat tratamentul şi după incident. Din nefericire, a murit. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi as vrea să îmi cer scuze atât în faţa lui, cât şi a familiei sale", a declarat medicul violent.

În urma acestui incident, medicul a fost concediat. În plus, dacă, în urma anchetei se va stabili că moartea pacientului are legătură cu loviturile aplicate de medic, acesta din urmă ar putea petrece ani buni în spatele gratiilor.

×