x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini INCREDIBILE după exploziile din Boston: Ce fac mai mulţi indivizi, imediat după deflagraţii (VIDEO)

Imagini INCREDIBILE după exploziile din Boston: Ce fac mai mulţi indivizi, imediat după deflagraţii (VIDEO)

18 Apr 2013   •   08:40
Imagini INCREDIBILE după exploziile din Boston: Ce fac mai mulţi indivizi, imediat după deflagraţii (VIDEO)

Un material video postat pe LiveLeak arată cum, profitând de haosul creat, mai multe persoane au început să fure jachetele special create pentru acest maraton. Oamenii îşi aleg hainele din cutii şi le fură fără ezitare, in timp ce, în apropiere, mulţi spectatori erau grav răniţi, comentează site-ul.

Exploziile de la maratonul de la Boston, în urma cărora trei oameni au murit şi alte 176 de persoane au fost grav rănite, ar fi fost provocate de bombe artizanale plasate pe sol alături de bile de oţel sau cuie pentru a spori pagubele, acestea fiind probabil puse în oale sub presiune. Aceasta este ipoteza enunţată după primele mărturii şi constatări ale anchetei.

Puterea celor două bombe, a căror explozie a avut un suflu relativ slab, pare să înlăture posibilitatea folosirii de explozivi militari, cum ar fi C4 sau Semtex, foarte puternici şi greu de procurat. De asemenea, un oficial european din domeniul securităţii a declarat că primele indicii par să excludă posibilitatea unui atentat sinucigaş.


×