x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imam, într-o moschee din Ierusalim: "Obama, vei atârna în ştreang!"

Imam, într-o moschee din Ierusalim: "Obama, vei atârna în ştreang!"

09 Mai 2011   •   10:06
Imam, într-o moschee din Ierusalim: "Obama, vei atârna în ştreang!"
164412-.jpgUn imam de la moscheea Al-Aqsa din Ierusalim promite să se răzbune pe "câinii occidentali" pentru că l-au omorât pe Osama bin Laden. El l-a ameninţat pe preşedintele american că, în curând, va atârna în ştreang!

"Câinii occidentali se bucură după ce l-au ucis pe unul dintre leii noştri islamici. De la moscheea Al-Aqsa le transmitem că nu se vor mai bucura mult. Câinii vor rămâne câini, iar leul, chiar dacă este mort, va rămâne leu", este mesajul postat pe YouTube de imam.

Acesta îl atacă şi pe preşedintele american, Barack Obama: "Ar trebui să ştii că vei atârna în ştreang împreună cu Bush Junior. Suntem o naţiune de milioane, o naţiune bună. O să te învăţăm despre politică şi procedurile militare cât de curând, cu ajutorul lui Allah", i-a transmis imamul preşedintelui american.

"Sunt foarte supărat pe trupele americane de comando pentru că l-au omorât pe atotputernicul leu în Pakistan. El merită să fie martir. Să ne rugăm pentru el, să se odihnească în pace în cel mai înalt nivel al Raiului. Osama va rămâne un leu!", a mai spus imamul în faţa a peste o sută de adepţi.


×
Subiecte în articol: externe osama bin laden ucis