x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un incendiu a ucis șase nou-născuți la o maternitate din capitala Indiei. Proprietarul spitalului a fugit

Un incendiu a ucis șase nou-născuți la o maternitate din capitala Indiei. Proprietarul spitalului a fugit

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   14:40
Un incendiu a ucis șase nou-născuți la o maternitate din capitala Indiei. Proprietarul spitalului a fugit
Sursa foto: X

Șase nou-născuți au murit într-un incendiu izbucnit la un spital de îngrijire a bebelușilor din capitala Indiei, New Delhi, au anunțat duminică autoritățile locale, citate de Reuters. Proprietarul spitalului a fugit.

Imagini de televiziune au arătat cum pompierii încearcă să stingă incendiul care a izbucnit sâmbătă noaptea și a cuprins spitalul din partea de est a orașului.

Departamentul de pompieri a declarat pentru agenția de știri ANI, la care Reuters deține o participație minoritară, că alți șase copii au fost salvați și duși la un alt spital, unul dintre ei fiind conectat la un ventilator.

Între timp, incendiul a fost lichidat.

Proprietarul spitalului pentru copii a fugit, a declarat poliția din Delhi.

„Cauzele incidentului sunt în curs de investigare și oricine este responsabil de această neglijență nu va fi cruțat”, a declarat ministrul șef din Delhi, Arvind Kejriwal, într-o postare pe platforma de socializare X.

Incendiul a avut loc la o zi după ce 27 de persoane au fost ucise într-un incendiu izbucnit la un centru de divertisment din statul Gujarat (vest). Presa locală a relatat că două persoane au fost reținute în legătură cu acel incident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu maternitate