x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info Diaspora - 9 iunie 2007

Info Diaspora - 9 iunie 2007

de Carmen Plesa    |    09 Iun 2007   •   00:00
SINUCIDERE. Un imigrant romăn din Italia s-a spănzurat de un castel dintr-un loc de joacă pentru copii, pentru că fosta lui iubită, tot o romăncă, nu l-a mai vrut. Fata a fost cea care a găsit cadavrul. Romănca il părăsise după o relaţie de trei ani, pentru că băiatul cheltuia sume mari de bani la videopoker.

IN SPANIA, LA USTUROI.
Fermierii din Las Pedroneras ii aşteaptă de lunea viitoare pe muncitorii romăni la recoltarea usturoiului. Spaniolii se tem că se vor confrunta cu situaţia de anul trecut, cănd nu au venit destui muncitori. In localitate s-a infiinţat deja şi un han cu 130 de locuri, unde urmează să fie cazaţi angajaţii romăni.

CRIMA DE LA METROU. In săngele Vanessei Russo, ita-
lianca de 23 de ani care a murit după ce o romăncă a inţepat-o in ochi cu o umbrelă, au fost găsite urme de cocaină şi de metadonă. Descoperirea nu schimbă acuzaţia de omor ce i se aduce romăncei Doina Matei.

POLIŢIST - VIOLATOR.
Poliţistul italian Massimo Pigozzi a fost arestat marţi, sub acuzaţia că in 2005 a violat trei romănce arestate pentru prostituţie chiar in sediul poliţiei din Genova, informează ediţia electronică a Genova - Il secolo XIX.

ABUZURI.
Familia Rollanson, romăni care locuiesc in Franţa, a fost obligată de justiţia franceză să-i plătească despăgubiri lui Odette Fortunade, proprietara mansardei pe care o inchiriaseră, deşi aceasta i-a inşelat şi i-a agresat.

×
Subiecte în articol: diaspora