x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jinduind la mioare moldovene, lupii din România trec Prutul înot!

Jinduind la mioare moldovene, lupii din România trec Prutul înot!

13 Ian 2011   •   15:59

Pentru Aristotel, omul era un animal politic, în timpurile moderne, după unii, animalele se ocupă de politica externă...
Galeria de elemente ale regnului animal implicate în procese de subminare a autorităţii, precum vulturul reţinut în Arabia Saudită pentru spionaj în favoarea Israelului, rechinul-ucigaş, antrenat să distrugă turismul egiptean, a primit în rândurile sale un nou membru: lupul românesc!

Pentru postul de televiziune pro-comunist din Republica Moldova, pericolul nu poate veni decât din altă parte decât din România!
NIT, televiziunea în cauză, a difuzat un reportaj despre atacul haitelor de lupii asupra stânelor din din Republica Moldova, cauza acestei violenţe fiind în opinia comentatorilor dispariţia de pe malurile Prutului a gardurilor de sârmă ghimpată ce separau cele două graniţe.

"După ce animalele au atacat două stâni şi sunt suspectate de moartea unui om, localnicii se tem să-şi mai lase animalele în afara curţilor şi se străduiesc să nu zăbovească noaptea pe drumuri. Lumea nu ştie de unde au apărut haitele de lupi, însă presupune că animalele au trecut Prutul dinspre România dupăce a fost scoasă sârma ghimpată", a explicat televiziunea cum stă situaţia.

Dacă biologii nu pot explica cum de s-au apucat lupii de înotat pe distanţe aşa lungi, o pot face susţinătorii  comuniştilor moldoveni, în viziunea cărora, nu-i aşa, prin reducere la absurd, invazia sălbăticiunilor nu poate fi decât rodul a numeroase ore de antrenament intensiv la care au fost supuşi de către "destabilizatoarele" autorităţi româneşti, iar unica soluţie a acestei imixtiuni în viaţa cetăţenilor nu poate fi alta decât reîngrădirea firavei democraţii moldovene cu regretatele garduri de sârmă ghimpată... şi aşa s-ar rezolva la fel de logic problema cu lupul, capra şi varza!


×
Subiecte în articol: republica moldova