x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe John Podesta, șeful de campanie a lui Hillary Clinton, spune că americanii trebuie să știe adevărul despre OZN-uri

John Podesta, șeful de campanie a lui Hillary Clinton, spune că americanii trebuie să știe adevărul despre OZN-uri

13 Apr 2016   •   15:27
John Podesta, șeful de campanie a lui Hillary Clinton, spune că americanii trebuie să știe adevărul despre OZN-uri

După zeci de ani de teorii conspiraționiste legate de extratereștrii șeful de campanie a lui Hillary Clinton, John Podesta, a făcut o declarație halucinantă în timpul unei emisiuni difuzate la CNN.


Podesta a declarat în timpul emisiunii ”The Lead”, de la CNN, că ”Guvernul american ar face un lucru bun dacă ar răspunde întrebărilor legitime legate de fenomenele aeriene nedentificate” și că ”Populația trebuie să judece lucrurile după ce vor fi văzut probele pe care guvernul le are”.


Întrebat despre propria sa părere legată despre chestiunea existenței vieții extraterestre, Podesta a răspuns că: ”Sunt foarte multe planete în univers” după care a adăugat că ”americanii sunt capabili să facă față adevărului”.


Hillary Clinton a pledat în luna ianuarie a.c. ca să se pună capăt zvonurilor legate de contactul avut de americani cu extratereștrii iar recent acesta a mai declarat că dacă va ajunge la Casa Albă va cere declasificarea tuturor dosarelor legate de această chestiune.

 

×