x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Majoritatea celor care au urmărit dezbaterea spun că Harris a avut o prestație mai bună

Majoritatea celor care au urmărit dezbaterea spun că Harris a avut o prestație mai bună

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2024   •   10:45
Majoritatea celor care au urmărit dezbaterea spun că Harris a avut o prestație mai bună
Sursa foto: Hepta

Majoritatea celor care au urmărit dezbaterea dintre fostul președinte american și actualul vicepreședinte spun că Harris a avut o prestație mai bună ca Trump, arată un sondaj CNN. Între timp, Fox News propune o a doua dezbatere

Alegătorii înregistrați care au urmărit dezbaterea de marți dintre Kamala Harris și Donald Trump spun, cu 63% la 37%, că Harris a avut o performanță mai bună, potrivit unui sondaj CNN realizat de SSRS.

Kamala Harris şi Donald Trump au participat marţi seara la dezbaterea găzduită de ABC News. Este prima dezbatere între Harris şi Trump. Joe Biden şi Trump s-au confruntat în iunie, dar preşedintele în funcţie a avut o prestaţie atât de slabă, încât a provocat o prăbuşire a numărului de susţinători şi a fost nevoit să se retragă din cursă.

La rândul lui, președintele american, Joe Biden, a declarat că simte că vicepreședintele Kamala Harris a câștigat dezbaterea de marți seara, de la ABC News, „Vicepreședintele Harris a dovedit că este cea mai bună alegere pentru a conduce națiunea noastră înainte. Nu ne întoarcem”, a scris Biden pe X.

Președintele a urmărit dezbaterea de la un hotel din New York împreună cu familia și personalul, potrivit unei persoane familiare, citate de CNN.

Fox News propune o a doua dezbatere

Între timp, Fox News a declarat că a propus organizarea unei a doua dezbateri prezidențiale în octombrie, adăugând că a trimis scrisori campaniilor atât pentru vicepreședintele democrat Kamala Harris, cât și pentru rivalul republican Donald Trump înainte de dezbaterea de marți seară.

Un purtător de cuvânt al campaniei candidatei democrate la președinție Kamala Harris a declarat marți seara că Harris și rivalul său republican Donald Trump ar trebui să organizeze o a doua dezbatere în octombrie.

În sala de rotație, la scurt timp după dezbatere, Trump nu s-a angajat la revanșa pe care campania lui Harris a oferit-o deja, spunând: „Trebuie să mă gândesc la asta” și că ar putea să o facă „dacă ar fi pe o rețea corectă”.

„Motivul pentru care faci o a doua dezbatere este dacă pierzi, iar ei au pierdut”, i-a spus el gazdei Fox News, Sean Hannity. „Dar mă voi gândi la asta”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kamala Harris donald trump dezbatere