x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Malia Obama, "tunată” la 13 ani

Malia Obama, "tunată” la 13 ani

de Anca Aldea    |    05 Iul 2011   •   12:19

Fiica cea mare a presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, trece prin momente dificile, departe de bucuriile mici de zi cu zi ale unei adolescente in plina transformare.

Malia Obama are 13 ani – i-a implinit marti – si, de cand s-a mutat la Casa Alba, si-a schimbat look-ul, incercand sa se ridice la nivelul asteptarilor. Nu mai poarta atat de des pantaloni, ci fuste si rochii. Prefera ca imbracamintea sa aibe culori "cuminti', care sa nu iasa in evidenta, dar sa fie in voga. Are cativa designeri preferati – Chris Benz si J Crew – la care apeleaza mai ales atunci cand familia sa este invitata la petreceri sau alte evenimente. Pantofii sai sunt intotdeauna cu talpa joasa, eleganti sau sport, cu motive florale, tineresti. Parul nu si-l mai tine strans, ci desfacut si bine aranjat. Nu-si permite o atitudine prea rebela, desi acest lucru este des intalnit la varsta ei. Este fiica celui mai puternic om al Planetei, iar mama sa, Michelle, ii indruma fiecare pas cu mare grija.

Practic, tinutele Maliei sunt pe masura varstei si a statutului, noteaza Daily Mail, intr-o analiza publicata marti. Desi de-abia a implinit varsta de 13 ani, Malia sta deja cu gandul la micile placeri ale oricarei domnisoare, intre care machiatul. A avut chiar o discutie luuunga cu mama sa pe acest subiect, noteaza Daily Mail.

×