x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marocul a emis un mandat de arestare pe numele lui Salah Abdeslam, unul dintre teroriştii de la Paris

Marocul a emis un mandat de arestare pe numele lui Salah Abdeslam, unul dintre teroriştii de la Paris

11 Dec 2015   •   17:29
Marocul a emis un mandat de arestare pe numele lui Salah Abdeslam, unul dintre teroriştii de la Paris

Autorităţile marocane au emis vineri un mandat de arestare pe numele lui Salah Abdeslam, unul dintre participanţii şi organizatorii atacurilor de la Paris, dat în prezent în urmărire internaţională, a anunţat poliţia marocană, relatează Reuters.

Mandatul a fost emis la sfârşitul lunii trecute, însă o sursă de securitate marocană a declarat că nu este clar dacă Abdeslam a fugit în Maroc sau în nordul Africii. Luna trecută, poliţia germană a lansat o operaţiune de căutare după primirea unei informaţii potrivit căreia teroristul s-ar afla pe teritoriul Germaniei.

Salah Abdeslam (26 de ani), al cărui frate Ibrahim s-a aruncat în aer în atacurile teroriste de la Paris, soldate cu moartea a 130 de persoane, este urmărit după atentatele din capitala franceză. În calitate de cetăţean francez, el poate călători liber în ţările din spaţiul Schengen, unde nu există controale frontaliere.

×