x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medvedev, felicitat de Romanovi

Medvedev, felicitat de Romanovi

de Anca Aldea    |    14 Mar 2008   •   00:00

Preşedintele ales al Rusiei, Dmitri Medvedev, a primit felicitări pentru victoria la prezidenţiale din partea familiei Romanov



Preşedintele ales al Rusiei, Dmitri Medvedev, a primit felicitări pentru victoria la prezidenţiale din partea familiei Romanov, informează Reuters, citat de Mediafax. Marea Ducesă Maria Vladimirovna i-a trimis lui Medvedev, cel mai tânăr lider al Rusiei după ultimul ţar, Nikolai al II-lea, o telegramă de felicitare. “Preluaţi conducerea statului rus într-o epocă istorică, după ce a depăşit ateismul şi totalitarismul, apoi a rezistat şocurilor inevitabile de după prăbuşirea vechiului sistem şi stil de viaţă”, scrie ducesa, urmaşă a dinastiei Romanov, care a condus Rusia timp de 300 de ani până când ţarul Nikolai al II-lea a abdicat în 1917. “Dumnezeu să vă dea înţelepciune, putere şi dorinţa de a păstra, consolida şi multiplica tot binele care s-a realizat cu un mare efort naţional în ultimii ani”, i-a mai urat ducesa Vladimirovna, care locuieşte în Spania.


S-A INSTALAT DEJA LA KREMLIN. Medvedev, fost avocat în vârstă de 42 de ani, va depune jurământul la 7 mai, deşi s-a mutat deja la Kremlin în urmă cu două luni. Potrivit unei surse anonime de la Kremlin, citată de Reuters, Medvedev s-a mutat din fostul său birou de la sediul Guvernului, într-unul nou, din clădirea 14 de la Kremlin, în apropiere de imobilul în care se află biroul lui Vladimir Putin.

×
Subiecte în articol: externe