x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Au fost nişte monştri.” O familie devastată este vânată de bănci, la câteva zile după sinuciderea fiului

„Au fost nişte monştri.” O familie devastată este vânată de bănci, la câteva zile după sinuciderea fiului

03 Noi 2016   •   18:33
„Au fost nişte monştri.” O familie devastată este vânată de bănci, la câteva zile după sinuciderea fiului

O femeie spune cu ochii în lacrimi că este vânată de colectorii de debite pentru a plăti împrumuturile făcute de fiul ei, asta la câteva zile după ce acesta s-a sinucis.

Christine Watkinson în vârstă de 61 de ani a semnat să fie garant pentru împrumutul fiului ei, pe care l-a luat de la compania Amigo Loans anul trecut, bărbatul începând să facă refinanţări atunci când s-a îmbolnăvit foarte tare la începtutul acestui an, scrie cotidianul britanic The Sun.

Sean, dentist, care suferea de o boală mentală gravă, cunoscută sub numele de boala Charcot-Marie-Tooth (cea mai frecventă boala neurologică ereditară şi care slăbeşte musculatura) şi-a pus capăt zilelor vinerea trecută. În weekendul de după tragedie, mama lui a primit un mesaj de la Amigo Loans, spunând că are de plătit 200 de lire, din cele 900 datorate. Sora bărbatului a mărturisit că Watkinson a sunat compania, explicând ce s-a întâmplat  şi când s-a întâmplat tragedia cu fiul ei. În mod uimit, aceştia au arătat o lipsă totală de compasiune şi au ameninţat că vor trimite colectorii de debite şi citaţii în instanţă. „Au fost nişte monştri. Au spus doar că e teribil ce s-a întâmplat şi că ne acordă doar două săptămâni pentru a ne gândi la un plan de plată”, a adăugat Faye Ferguson, sora lui Sean.

Cu toate că reprezentanţii companiei au declarat că le vor respecta intimitatea în aceste momente, mama lui Sean susţine că au amenințat-o cu notificări și ale departamentului de litigii în cazul în care ea refuză să plătească. Ba mai mult, au cerut un certificat de deces, în condiţiile în care au explicat că nu îl au încă pentru că este demarată o anchetă din cauză că Sean era prea tânăr.

Citeşte şi Banca Angliei renunţă la reducerea dobânzii, după ce votul în favoarea Brexitului a dus la deprecierea lirei sterline

 

×