x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Netanyahu îşi cere scuze pentru acuzaţiile lansate împotriva serviciilor de informaţii. ”Am greșit!”

Netanyahu îşi cere scuze pentru acuzaţiile lansate împotriva serviciilor de informaţii. ”Am greșit!”

de Redacția Jurnalul    |    29 Oct 2023   •   16:22
Netanyahu îşi cere scuze pentru acuzaţiile lansate împotriva serviciilor de informaţii. ”Am greșit!”
Sursa foto: Hepta

Premierul Benjamin Netanyahu şi-a retras duminică o postare de pe reţeaua de socializare X în care acuza serviciile de informaţii ale Israelului că au eşuat în a-l avertiza în privinţa planurilor Hamas de a ataca ţara şi în locul acesteia a pus o postare în care îşi cere scuze, relatează DPA.

"Am greşit. Lucruri pe care le-am spus după conferinţa de presă (de sâmbătă) nu ar fi trebuit să fie spuse şi îmi cer scuze pentru ele", a precizat Netanyahu în postarea în ebraică.

Anterior, Netanyahu postase că nu a fost primit niciun avertisment în niciun stadiu. "Dimpotrivă, toţi oficialii din domeniul securităţii, inclusiv şefii informaţiilor militare şi Shin Bet (serviciul de informaţii interne) au estimat că descurajarea împotriva Hamas este eficientă şi că funcţionează în direcţia unui aranjament", a menţionat el în postarea care a fost ştearsă.

"Îmi exprim sprijinul deplin pentru toţi şefii forţelor de securitate. Îl susţin pe şeful marelui stat major, pe comandanţii şi pe soldaţii Forţelor de apărare israeliene (IDF) care sunt pe front şi luptă pentru noi. Împreună vom câştiga", a afirmat şeful guvernului în noua postare

×
Subiecte în articol: benjamin netanyahu