x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nevasta romăncă il găsea gol in cămară

Nevasta romăncă il găsea gol in cămară

de Carmen Plesa    |    30 Iun 2007   •   00:00
Nevasta romăncă il găsea gol in cămară

Un romăn imigrant in Canada a hotărăt, in 2001, să-şi ia o nevastă din Romănia. Aleasa a fost o infirmieră. Căsătoria s-a sfărşit cu o acuzaţie de "sclavie sexuală".

Un imigrant romăn din Canada care s-a căsătorit şi a sponsorizat o infirmieră din Romănia a scăpat de acuzaţia de "sclavie sexuală" pe care i-a adus-o femeia. Romănca s-a plăns că proaspătul soţ umbla gol puşcă prin toată casa, se masturba şi voia foarte des să facă sex.

Telenevola dintre cei doi a apărut miercuri, in Le Journal de Montreal. In vara lui 2001, acuzatul, un romăn care trăia la Montreal, comunica prin Internet cu cea care avea să facă plăngerea - o infirmieră din Romănia. Bărbatul i-a explicat că-şi caută nevasta romăncă, aşa că in iarna aceluiaşi an s-au căsătorit, in Romănia. După ce a sponsorizat-o, timp de un an, trimiţăndu-i mai mult de 3.350 de dolari, bărbatul şi-a adus nevasta acasă, la Montreal, o dată ce problema actelor a fost rezolvată.


NEMULŢUMIRI. La sosirea pe aeroport, doamna a găsit că i -a făcut o primire prea sobră. Apoi a găsit că apartamentul domnului e prea mic, iar cămara cam sărăcăcioasă. Mai mult, a susţinut romănca in faţa judecătoarei, soţul o incuia deseori in casă, fară să-i lase cheia.
După o lună, femeia l-a părăsit şi a cerut divorţul. După alte căteva luni, l-a acuzat de "sclavie sexuală", explicănd intărzierea prin faptul că nu cunoştea bine legile canadiene.
"Acuzatul se plimba gol puşcă prin casă. A forţat-o să intreţină relaţii sexuale. Se masturba des. Uneori cerea să facă amor şi de 10 sau 11 ori pe zi" - a rezumat judecătoarea mărturia doamnei.
Romănca s-a mai plăns că, intr-o dimineaţă, s-a trezit in zori şi şi-a descoperit soţul pe punctul de face sex cu ea.


"NICI CHIAR AŞA VIRIL".
Acuzatul a spus că, in timpul relaţiei lor, n-au făcut amor decăt de patru ori şi că, mai mult, problemele pe care le are cu spatele l-ar fi impiedicat să facă sex atăt de des pe căt pretinde doamna.

Soţia sa era cea care se plăngea de virilitatea lui", a declarat judecătoarea care s-a ocupa de caz, rezumănd declaraţia acuzatului.
Potrivit reclamantei, bărbatul a ameninţat-o că-i va distruge actele care atestau statutul său in Canada, a ameninţat-o cu moartea şi a incercat să o stranguleze.

Pusă in faţă unor declaraţii atăt de contradictorii, judecătoarea nu -a arătat convinsă nici de motivele reale ale plăngerii făcute de femeie, dar nici n-a putut concluziona că versiunea prezentată de bărbat e cea adevărată.

"Nu poate fi o simplă coincidenţă faptul că reclamanta a depus plăngerile din prezentul dosar la puţin timp după ce a depus cererea de divorţ, invocănd cruzimea fizică", a mai spus magistrata.

Judecătoarea i-a acordat acuzatului "beneficiul indoielii" (orice dubiu e in favoarea celui inculpat) şi l-a achitat.




×
Subiecte în articol: diaspora