x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe New York-ul spune adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale

New York-ul spune adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale

08 Noi 2021   •   21:00
New York-ul spune adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale

New York-ul trebuie să spună adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale. Este vorba despre felia de pizza de 1 dolar, mai exact de doar 99 de cenți.

Oferta, care încânta vizitatorii și locuitorii la orice oră din zi și din noapte, nu mai este sustenabilă pentru comercianți din cauza creșterii generale a prețurilor, care nu a scutit sectorul alimentar.

Prețul actual este de cel puțin un dolar și 50 de cenți, scrie ANSA.

„Inflația afectează fiecare ingredient, tot ceea ce folosim. Făina, brânza, roșiile, mănușile, hârtia, farfuriile, șervețelele. Totul. Potrivit unui sondaj al Pizza Industry Council realizat de National Restaurant Association, 97% dintre restaurante sau chioșcuri au fost afectate de lipsa alimentelor și băuturilor și de întârzierile în lanțul de aprovizionare”, a spus Oren Halali, co-fondator al 2 Bros.

Felia de pizza de 99 de cenți din New York a depășit chiar și faima hamburgerului de 1 dolar al lanțurilor de fast-food. Potrivit numeroșilor consumatori de pizza, e greu să ai pretenții mari atunci când cumperi un hamburger cu un dolar, în timp ce pizza este întotdeauna bună.

(sursa: Mediafax)

×