x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ninsoare şi viscol în SUA: Trei oameni au murit, două milioane de locuinţe au rămas fără energie

Ninsoare şi viscol în SUA: Trei oameni au murit, două milioane de locuinţe au rămas fără energie

de Mediafax    |    30 Oct 2011   •   06:53
Ninsoare şi viscol în SUA: Trei oameni au murit, două milioane de locuinţe au rămas fără energie

Trei persoane au murit, iar peste doua milioane de locuinte au ramas fara energie electrica sambata in Statele Unite, din cauza caderilor masive de zapada si a viscolului, care au perturbat si traficul aerian, relateaza CNN.Un barbat in varsta de 84 de ani a murit dupa ce un copac a cazut peste casa sa din Pennsylvania, potrivit politiei locale, care a adaugat ca, din cauza numarului mare de copaci cazuti in zona, echipele de salvare au reusit sa ajunga la victima abia dupa doua ore.
O alta persoana a murit in Connecticut, in urma unui accident rutier, iar a treia victima a murit in Massachusetts, dupa ce a ignorat barajele instalate de politie in zonele cu cabluri de inalta tensiune cazute la sol.Autoritatile din statele Connecticut, New York, New Jersey si Massachusetts au declarat stare de urgenta, din cauza caderilor masive de zapada.
Toate zborurile interne de pe aeroportul international Newark din New Jersey au fost anulate sambata in jurul orei 16.00, dupa ce si alte aeroporturi din zona afectata de viscol si ninsoare au fost inchise. Administratia Federala a Aviatiei a anuntat ca pe aeroporturile John F. Kennedy si La Guardia din New York, zborurile inregistrau sambata intarzieri de pana la cinci ore.

×