x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi DEZVĂLUIRI despre MOARTEA PRINŢESEI DIANA. Ce-i scria prinţul consort nepoatei sale, la cinci zile după cumplitul accident

Noi DEZVĂLUIRI despre MOARTEA PRINŢESEI DIANA. Ce-i scria prinţul consort nepoatei sale, la cinci zile după cumplitul accident

18 Feb 2015   •   11:52
Noi DEZVĂLUIRI despre MOARTEA PRINŢESEI DIANA. Ce-i scria prinţul consort nepoatei sale, la cinci zile după cumplitul accident

O scrisoare a printului consort Philip, sotul reginei Elizabeth a II-a, catre nepoata sa, printesa Margarita de Baden, a fost scoasa recent la licitatie, scrie The Mirror.

In scrisoare, care a fost trimisa la cinci zile dupa accidentul in care Lady Di si-a pierdut viata, printul Philip isi arata frustrarea in legatura cu faptul ca fusese acuzat ca a aratat insensibilitate dupa moartea Dianei.

Surta scrisoare este semnata de printul Philip, insa, se pare ca a fost trimisa atat din partea lui, cat si din partea Reginei.

Printul consort ii povesteste nepoatei sale cum l-a ajutat pe printul Charles in a-i alina pe cei doi fii ai sai, William si Harry, in zilele de dupa tragicul accident. In scrisoare, sotul reginei Elizabeth a II-a spune ca acea perioada a fost un adevarat "cosmar" pentru Familia Regala.

"Am fost criticati si acuzati ca i-am fortat pe cei doi printi sa mearga la biserica duminica, ziua in care a avut loc accidentul", mai scrie printul Philip.

Lady Diana a murit pe 31 august 1997, la 36 de ani, intr-un tragic accident rutier petrecut la Paris.

"Operation Paget" a fost numele dat anchetei pe care politia a deschis-o pentru a investiga teoriile despre existenta unui complot, in legatura cu accidentul de automobil in care a murit printesa Diana. Soferul Dianei, Henri Paul, conducea automobilul in care se afla Printesa Diana si iubitul ei, cand masina s-a izbit violent de un stalp in tunelul de sub Pont de l'Alma, Paris. Accidentul s-a produs dupa ce cuplul parasise Hotelul Ritz din Paris, fiind urmariti de mai multi paparazzi pe motociclete. In urma accidentului, singurul supravietuitor a fost bodyguard-ul lui Dodi Al-Fayed, Trevor Rees-Jones. In urma procesului care a durat trei luni timp in care au fost audiati 250 de martori, s-a stabilit ca moartea celor trei persoane a survenit ca urmare a neglijentei soferului care consumase bauturi alcoolice si a paparazzilor.

Diana, mama lui William si Harry, s-a casatorit cu printul Charles in 1981. Cei doi s-au despartit in 1992 si au divortat in 1996, cu un an inainte de cumplitul accident.

 
Cele mai citite articole:
Cel mai MISTERIOS manuscris medieval a fost DECRIPTAT. "Textul este UNIC. Nu există scrieri similare!" (VIDEO)
ULUITOR! Ce au detectat, ÎN PREMIERĂ, cercetătorii NASA. "Are o energie mai mare decât cea emisă de un trilion de sori!" (VIDEO)
IMAGINI ŞOCANTE la Welsh Open! Cum a apărut un jucător musulman de snooker la meciul cu Ronnie O'Sullivan (VIDEO)
SECRETUL DIN CRIPTĂ! Ce au descoperit arheologii într-o CAPELĂ construită în 1520, pe vremea Dinastiei Tudorilor (VIDEO)
SPLENDOARE. A îngheţat Cascada Niagara! Vezi IMAGINI SENZAŢIONALE care-ţi taie răsuflarea (VIDEO)
SCANDAL DE PROPORȚII la Berlin. Ce au folosit militarii germani în loc de mitraliere, în timpul unui exerciţiu NATO din Norvegia (VIDEO)
FENOMEN FĂRĂ PRECEDENT! NASA a surprins cea mai puternică EXPLOZIE observată vreodată pe Lună (VIDEO)
■ MĂRTURIE ŞOCANTĂ. Cartier din Bucureşti, lovit de un MARE BLESTEM! "Sunt zeci de suflete acolo, jos, care ne cheamă"

×