x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SPLENDOARE. A îngheţat Cascada Niagara! Vezi IMAGINI SENZAŢIONALE care-ţi taie răsuflarea (VIDEO)

SPLENDOARE. A îngheţat Cascada Niagara! Vezi IMAGINI SENZAŢIONALE care-ţi taie răsuflarea (VIDEO)

20 Feb 2015   •   10:27
SPLENDOARE. A îngheţat Cascada Niagara! Vezi IMAGINI SENZAŢIONALE care-ţi taie răsuflarea (VIDEO)

Temperaturile scăzute cu care se confruntă Statele Unite şi Canada au transformat celebra cascadă Niagara într-un adevărat spectacol de gheaţă şi apă. Iar meteorologii nu au vești bune. Americanii și canadienii nu vor scăpa de "vortexul polar" prea curând, fiind prognozat un nou val de ger.

Între timp, imaginile senzaționale care prezintă Cascada Niagara, parțial îngheațată, fac senzație pe Internet, scrie USA Today.

Situata intre statele New York si Ontario, Cascada Niagara este unul din cele mai spectaculoase miracole naturale ale continentului nord-american. Cascada se afla pe raul Niagara, care curge intre Statele Unite si Canada de la Lacul Erie pana in Lacul Ontario.

Cascada Niagara este divizata in doua parti de Insula Goat. Partea mai mare, cea din stanga (canadiana), se numeste Horseshue Falls si are o inaltime de 56 de metri, iar lungimea crestei este de aproximativ 670 metri. Cealalta parte, American Falls, din jumatatea dreapta, are o inaltime de 58 de metri, dar lungimea crestei de doar 320 metri.

Cascada Niagara reprezinta o mare atractie turistica, adunand milioane de vizitatori in fiecare an.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII











■ MĂRTURIE ŞOCANTĂ. Cartier din Bucureşti, lovit de un MARE BLESTEM! "Sunt zeci de suflete acolo, jos, care ne cheamă"


 
 

×