x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Încă o dispariție pe o insulă din Grecia, după moartea vedetei tv Michael Mosley. Un american este căutat de trei zile

Încă o dispariție pe o insulă din Grecia, după moartea vedetei tv Michael Mosley. Un american este căutat de trei zile

de Redacție Jurnalul    |    14 Iun 2024   •   10:45
Încă o dispariție pe o insulă din Grecia, după moartea vedetei tv Michael Mosley. Un american este căutat de trei zile
Sursa foto: Hepta

Oficialii greci caută un turist american care a dispărut după ce a plecat singur într-o excursie pe insula Amorgos. Bărbatul de 59 de ani a dispărut marți. Incidentul are loc la câteva zile după operațiunea de căutare a unei vedete tv din Marea Britanie.

Oficialii locali spun că americanul Albert Calibet, un fost polițist în vârstă de 59 de ani, a dispărut marți după-amiază. Prietenul său a anunțat că bărbatul nu s-a întors dintr-o drumeție.

Mai multe agenții participă la căutarea lui Calibet, inclusiv voluntari din paza de coastă și echipe din insulele vecine Paros și Naxos, potrivit radiodifuzorului ERT News citat de BBC. Bărbatul este căutat pe uscat și pe apă, pe o suprafață care acoperă circa un sfert din insula Amorgos.

Dispariția americanului se produce la câteva zile după ce prezentatorul de televiziune britanic Michael Mosley a dispărut pe insula grecească Symi. Trupul său a fost găsit patru zile mai târziu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: american dispărutținsulă grecia