x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nouă persoane au fost spânzurate de un pod, deasupra unei şosele din Mexic

Nouă persoane au fost spânzurate de un pod, deasupra unei şosele din Mexic

04 Mai 2012   •   18:49
Nouă persoane au fost spânzurate de un pod, deasupra unei şosele din Mexic

Un razboi feroce si fara scrupule este in plina desfasurare intre organizatiile mafiote din Mexic. Confruntarile sangeroase dintre gangurile rivale sunt din ce in ce mai atroce si expunerea cadavrelor in locuri publice demonstreaza ca aceste represalii sunt menite sa instituie in zona disputata o dictatura a terorii.

Ultima rafuiala dintre bande a produs noua victime, ale caror corpuri au fost gasite spanzurate pe un pod din Nuevo Laredo, localitate situata la frontiera cu Statele Unite.

O sursa militara a declarat jurnalistilor mexicani ca victimele - patru femei si cinci barbati, par a fi membri ai unei grupari interlope, si ca atacul a fost revendicat de o organizatie mafiota rivala.

Cele noua persoane, cu ochii acoperiti si cu mainile legate la spate, au fost spanzurate de un pod care traverseaza o sosea foarte circulata. Cadavrele, atarnand de pod, deasupra soselei, au fost observate de soferi, la primele ore ale diminetii.

Crimele au avut loc in statul mexican Tamaulipas, pe unde trec 40 de suta din transporturile de marfa intre Mexic si Statele Unite. Aceasta regiune este scena unor confruntari sangeroase intre clanurile mafiote Zetas si Golf. Violentele intre cele doua organizatii criminale s-au soldat in ultimii ani cu peste 50.000 de morti.
Mediafax

×