x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O adolescentă a murit electrocutată din cauza unui telefon mobil

O adolescentă a murit electrocutată din cauza unui telefon mobil

13 Iul 2017   •   21:10
O adolescentă a murit electrocutată din cauza unui telefon mobil

O adolescentă de 14 ani din Texas care a murit în cadă weekendul trecut s-a electrocutat după ce a atins un telefon aflat în priză, a declarat marţi familia acesteia, citată de DPA. 

Madison Coe din Lubbock, Texas, fie şi-a conectat telefonul, fie a pus mâna pe telefonul aflat la încărcat, în timp ce se afla în baia tatălui ei, din Lovington, New Mexico, a indicat postul de radio local KCBD. 

"Avea un semn de arsură pe mâna cu care ar fi apucat telefonul", a precizat Donna O'Guinn, bunica lui Coe, pentru KCBD. "Este foarte evident că aşa s-a întâmplat", a adăugat ea. 

Deşi dovezile iniţiale au indicat electrocutarea, pe moment nu a fost anunţată nici o cauză a decesului, au declarat oficialii într-un comunicat citat de KCBD. 

Familia tinerei a publicat pe Facebook un mesaj, distribuit ulterior de mii de utilizatori, în care avertiza asupra folosirii aparatelor electrice aflate la priză în apropierea apei. 

Până în seara zilei de marţi, peste 8.000 de dolari au fost strânşi pentru a fi donaţi familiei tinerei, prin intermediul platformei de crowdfunding GoFundMe.AGERPRES

×
Subiecte în articol: facebook electrocutare