x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O ţigancă a lovit un poliţist francez cu un bebeluş

O ţigancă a lovit un poliţist francez cu un bebeluş

29 Iun 2009   •   00:00

O femeie de etnie ţigănească a încercat să agreseze un poliţist, în Franţa, folosindu-se de un bebeluş pe care l-a ridicat în aer, de picior, lovindu-l pe ofiţer, pentru că acesta a vrut să reţină un ţigan din acelaşi cartier, joi seară, informează Nord Eclair.



Incidentul s-a petrecut în cartierul parizian Cul-de-Four, în momentul în care o patrulă a poliţiei a încercat să reţină un bărbat de etnie ţigănească, pentru că acesta nu avea permis de conducere sau asigurare. Acesta a opus rezistenţă, alţi ţigani din preajmă s-au implicat în ceartă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să cheme întăriri.

O tânără ţigancă din România, a smuls, atunci, un bebeluş din braţele unui bărbat şi, îndreptându-se spre un ofiţer, a ridicat copilul în aer, ţinându-l numai de picior, şi l-a lovit pe poliţist. Femeia a încercat, apoi, să arunce bebeluşul la pământ, însă a fost oprită în ultima clipă de ofiţeri.

Scandalul a degenerat, mai multe femei de etnie romă dezgolindu-şi sânii şi împroşcând ofiţerii cu lapte matern, iar un bărbat s-a automutilat, tăindu-se pe stomac.

Tânăra care a agresat un ofiţer folosind bebeluşul a fost reţinută, iar copilul ar putea ajunge în grija serviciilor sociale, după o anchetă privind părinţii săi.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru violenţă şi rebeliune.
Mediafax

×
Subiecte în articol: diaspora