x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O vedetă din SUA, condamnată la 12 de închisoare pentru solicitarea de imagini indecente cu copii

O vedetă din SUA, condamnată la 12 de închisoare pentru solicitarea de imagini indecente cu copii

07 Iul 2022   •   11:24
O vedetă din SUA, condamnată la 12 de închisoare pentru solicitarea de imagini indecente cu copii

Jerry Harris, o vedetă a majoretelor din SUA, a fost închis pentru 12 ani pentru obținerea de imagini indecente cu copii. Procurorii au cerut o pedeapsă de lungă durată, argumentând că statutul de celebritate al lui Harris i-a permis acestuia să „convingă" tinerele sale victime.

Jerry Harris, starul serialului TV Cheer de pe Netflix, a fost condamnat la 12 ani de închisoare în SUA pentru infracțiuni legate de imagini indecente cu copii și solicitare de relații sexuale de la minori.

Tânărul de 22 de ani a pledat vinovat pentru două dintre acuzațiile care i se aduc. La audierea de la Chicago, procurorii au cerut o pedeapsă cu închisoarea de lungă durată, argumentând că statutul de celebritate populară al lui Harris i-a permis acestuia să "convingă și să atragă" tinerele sale victime să se angajeze în acte sexuale.

Harris, se află în custodie într-un centru federal de detenție de la arestarea sa în septembrie 2020. În luna februarie a acestui an, el a pledat vinovat la două dintre cele șapte capete de acuzare împotriva sa, inclusiv pentru că a convins un tânăr de 17 ani să îi trimită fotografii sexuale explicite în schimbul banilor și pentru că a călătorit în Florida cu scopul de a „avea un comportament sexual ilicit" cu un tânăr de 15 ani.

Potrivit actului de acuzare, Harris ar fi solicitat partide de sex de la minore la competițiile de majorete și ar fi convins adolescenți să îi trimită fotografii și videoclipuri obscene cu ei înșiși.

Ulterior, Harris a recunoscut în fața agenților FBI că i-a cerut unui adolescent să îi trimită fotografii și că a solicitat imagini indecente pe Snapchat de la cel puțin 10-15 alte persoane despre care știa că sunt minore.

Harris a fost o vedetă marcantă a emisiunii Cheer, un serial de televiziune care a urmărit o echipă de majorete în încercarea acesteia de a câștiga un titlu național. Cea de-a doua serie a emisiunii Cheer abordează investigația asupra lui Harris și dedică un întreg episod incidentelor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vedeta sua