x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oprah Winfrey a susţinut din nou că nu va candida la preşedinţia SUA

Oprah Winfrey a susţinut din nou că nu va candida la preşedinţia SUA

04 Iul 2018   •   16:29
Oprah Winfrey a susţinut din nou că nu va candida la preşedinţia SUA

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a susţinut din nou că nu va candida la preşedinţia Statelor Unite spunând că acest lucru ''ar ucide-o'', punând astfel capăt speculaţiilor despre o posibilă participare la cursa pentru Casa Albă din 2020, informează Reuters. 

Într-un interviu publicat de British Vogue, actriţa şi producătoarea a vorbit din nou despre posibila sa candidatură, subiect discutat intens după discursul înflăcărat susţinut de vedetă la gala de anul acesta a Golden Globe. 

''Aşa cum se prezintă structura politică - toate neadevărurile, minciunile, aiurelile, ticăloşiile, ipocriziile - simt că nu aş putea funcţiona'', a declarat Winfrey pentru revistă britanică pe a cărei copertă va figura în numărul din luna august. 

''Nu aş fi putut să o fac. Nu e o afacere curată. M-ar ucide'', a adăugat vedeta. 

Winfrey a fost ovaţionată cu ocazia discursului de acceptare a unui premiu Golden Globe pentru întreaga activitate, în care şi-a exprimat susţinerea pentru victimele hărţuirii sexuale şi a elogiat femeile care au făcut dezvăluiri despre abuzurile de la Hollywood şi nu numai. 

''Oamenii spun că trăim vremuri grele, dar dacă am schimba paradigma? Pentru că eu văd lucrurile altfel'', a spus Winfrey referindu-se la mişcările #metoo şi Time's Up în fragmentul din interviul cu vedeta publicat online de British Vogue. 

''Nu e minunat că ne trezim? Ani întregi, femeile au avut de luptat cu nebunia. Asta li se întâmplă oamenilor, se lasă să devină nu numai compromişi, ci şi isterici. Trebuie să tindem către fericire'', a precizat prezentatoarea. 

Oprah Winfrey a vorbit şi despre participarea la nunta prinţului Harry al Marii Britanii cu actriţa Meghan Markle. Ceremonia, în cadrul căreia episcopul afro-american Michael Curry a ţinut o predică înflăcărată despre puterea dragostei, a fost urmărită de milioane de persoane din lumea întreagă. 

''M-a făcut să cred că orice este posibil cu puterea dragostei'', a spus vedeta. ''Reverendul Curry a fost grozav!''.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sua presedintie oprah winfrey candidatura