x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pagina de Internet a lui Michael Schumacher va fi reactivată joi

Pagina de Internet a lui Michael Schumacher va fi reactivată joi

de Istvan Deak    |    12 Noi 2014   •   18:47
Pagina de Internet a lui Michael Schumacher va fi reactivată joi

Pagina oficială de pe internet a lui Michael Schumacher va fi reactivată joi, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a primului titlu de campion mondial la Formula 1 cucerit de fostul pilot german, a anunţat managerul de comunicare al familiei acestuia, Sabine Kehm, citată de Focus.

"Pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a primului său titlu mondial, vom reactiva pagina lui Michael. Sperăm să oferim astfel un spaţiu numeroşilor fani din lumea întreagă, a căror simpatie nu a slăbit după accidentul său", a explicat Sabine Kehm, într-un comunicat.

Site-ul www.michael-schumacher.de va oferi numeroase imagini şi texte legate de cariera septuplului campion mondial de Formula 1, precum şi o pagină pentru mesajele Twitter.

Retras din competiţie, Michael Schumacher, astăzi în vârstă de 45 de ani, a fost victima unui accident de schi în Alpii francezi, suferit la 29 decembrie 2013, în urma căruia a suferit grave leziuni pe creier. După mai multe luni în care a fost menţinut în comă, la spitalul universitar din Grenoble, el a revenit în Elveţia, iar acum se află la locuinţa sa din Gland, pe malul laculului Leman, unde îşi continuă recuperarea, cu speranţa că va putea reveni într-o bună zi la o viaţă normală.

După lucrări ample de amenajare şi crearea unui spaţiu medical ultimul răcnet la domiciliul său, fostul campion de Formula 1 beneficiază de îngrijirile oferite de psihoterapeuţi, medici, nutriţionişti, infirmiere şi experţi în neurologie. În jurul locuinţei sale au fost întărite măsurile de securitate, pentru ca niciun paparazzi să nu se poată apropia pentru a obţine o fotografie care ar face cu siguranţă înconjurul lumii. Au fost instalate şi corturi pentru a-l proteja pe Michael de restul lumii.

Săptămâna trecută, însă, fostul medic-şef al Formulei 1, Gary Hartstein, se declara foarte pesimist în privinţa sănătăţii lui Michael Schumacher: ”Ni s-a spus, ca şi când ar fi un triumf, că Michael nu mai este în comă. Dar odată cu trecerea timpului devine din ce în ce mai puţin probabil ca Michael să îşi revină de manieră semnificativă. Speranţa de viaţă pentru un pacient în comă, care nu se îmbunătăţeşte din punct de vedere neurologic se măsoară în luni. Lumea este martora unui lung 'la revedere' din partea celui mai mare star al lumii automobilistice”.

×