x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia n-a mai văzut niciodată aşa ceva. "Este foarte bizar. Nu reuşim să ne dăm seama despre ce e vorba!"

Poliţia n-a mai văzut niciodată aşa ceva. "Este foarte bizar. Nu reuşim să ne dăm seama despre ce e vorba!"

20 Feb 2013   •   11:46
Poliţia n-a mai văzut niciodată aşa ceva. "Este foarte bizar. Nu reuşim să ne dăm seama despre ce e vorba!"

Poliţia crede că un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit în urma unei combustii spontane, după ce corpul carbonizat al acestuia a fost găsit în locuinţa sa. Cu toate acestea, anchetatorii nu au găsit nicio urmă a vreunei surse de foc, scrie Daily Mail.

Poliţia din ţinutul Sequoyah încearcă să determine cauzele care au dus la moartea lui Danny Vanzandt. După ce vecinii au văzut că iese fum din casa acestuia, au chemat pompierii, care au scos din locuinţă ceva ce, iniţial, au crezut că este o grămadă de gunoi care ardea. De fapt, era vorba despre corpul bărbatului.

"Este foarte bizar. Am crezut că cineva a turnat ceva peste corpul lui, însă nu există nicio sursă de foc. Cadavrul era ars. Din informaţiile mele, există cam 200 de astfel de cazuri de combustie spontană în toată lumeă. Nu spun că asta este şi acum, dar nu reuşesc să-mi dau seama despre ce e vorba", a declarat şeriful din Sequoyah County, Ron Lockhart.

El spune că în cei 20 de ani de meserie niciodată nu s-a mai confruntat cu aşa ceva.
Podeaua sub care s-a aflat corpul lui Danny Vanzandt era intactă şi nu există niciun semn că s-ar fi folosit vreo substanţă inflamabilă.

×