x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul! Abandonat într-un coș de gunoi când avea 2 săptămâni, un bărbat află că a fost coleg cu fratele său

Viața bate filmul! Abandonat într-un coș de gunoi când avea 2 săptămâni, un bărbat află că a fost coleg cu fratele său

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2023   •   21:20
Viața bate filmul! Abandonat într-un coș de gunoi când avea 2 săptămâni, un bărbat află că a fost coleg cu fratele său
Sursa foto: facebook

Abandonat într-un coș de gunoi la vârsta de 2 săptămâni, un bărbat a descoperit că a fost coleg de școală cu fratele său vitreg. Reuniunea emoționantă a avut loc la o emisiune TV.

Un bărbat abandonat a reușit să-și găsească fratele vitreg, care a fost și colegul său de școală, într-o reuniune emoționantă organizată de emisiunea "Long Lost Family". Căutarea sa îndelungată și perseverența i-au adus în cele din urmă împreună, într-un moment plin de emoție și bucurie.

Povestea bărbatului începe în copilărie, când a fost abandonat și lăsat la gunoi, în condiții care rămân neclare,scrie dailymail.co.uk.

Paul Connolly, născut în estul Londrei în 1962, căuta rudele din partea tatălui său după ce și-a petrecut copilăria în centre de plasament. El a avut doar contacte periodice cu rudele sale materne irlandeze. Mama lui Paul, care a suferit o cădere nervoasă, l-a "aruncat la gunoi" când avea mai puțin de o lună. Din fericire, un vecin i-a auzit strigătele și a chemat serviciile sociale.

A crescut cu dorința puternică de a-și găsi familia biologică și de a-și descoperi rădăcinile. A început căutarea alături de echipa emisiunii "Long Lost Family", specializată în reunirea persoanelor despărțite.

Fratele vitreg al bărbatului, Frankie Peroni, în vârstă de 62 de ani, era colegul său de școală din copilărie. În copilărie, atât Frankie, cât și Paul au urmat cursurile școlii Bishop Ward, o școală catolică numai pentru băieți din Dagenham, Essex.

Fratele vitreg, care la rândul lui a avut o etapă a vieții când a fost crescut într-o altă familie adoptivă, nu știa despre existența bărbatului până la acel moment.

Tatăl celor doi a fost un boxer amator înainte de a-și înființa propria afacere de succes în domeniul fitness-ului.

„Am început prin a-mi căuta tatăl și am găsit un frate. Așa că viitorul este luminos”, a spus Paul Connolly.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: abandonat frati intalnire