x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poveste reală demnă de o telenovelă. Ce s-a întâmplat după ce medicii i-au spus că fătul i-a murit

Poveste reală demnă de o telenovelă. Ce s-a întâmplat după ce medicii i-au spus că fătul i-a murit

12 Noi 2013   •   15:35
Poveste reală demnă de o telenovelă. Ce s-a întâmplat după ce medicii i-au spus că fătul i-a murit

O femeie din Marea Britanie a trăit şocul vieţii ei după ce, însărcinată fiind, a mers să îşi facă o ecografie. Medicii i-au dat o veste cutremurătoare, care ar fi dărâmat psihic orice viitoare mămică, aceea că fătul îi murise în pântece, însă într-un final lucrurile au luat o turnură demnă de telenovelă, scrie RomâniaTV.NET.

Citeşte şi Ce a reuşit o FEMEIE să facă după ce a fost supusă la TREI TRANSPLANTURI de ORGANE: Este un miracol ABSOLUT

Emily Wheatley, viitoare mămică în vârstă de 32 de ani, din Marea Britanie, a mers la spital să facă o ecografie, ca să vadă în ce stare se află fătul ei. Dar răspunsul nu a fost cel pe care îl aştepta Emily. Din contră, ce a aflat de la medici a şocat-o pur şi simplu. Aceştia i-au spus că fătul ei care se apropia de a zecea săptămână murise în uter şi trebuia scos fie pe cale naturală, fie prin avort provocat cu ajutorul unei pastile.

Citeşte şi Bebeluşul care a sfidat MOARTEA: Trăieşte după ce au fost oprite aparatele care îl ţineau în viaţă

Femeia venise la clinică însoţită de sora ei. După ce a mai liniştit-o, Emily a pus mâna pe telefonul mobil şi a sunat-o pe mama ei, ca să îi povestească despre tragedie. Femeii nu-i venea să creadă ce îi spuseseră medicii.

Află deznodământul poveştii pe RomâniaTV.NET.

×
Subiecte în articol: gravida telenovela medici fat bebelus