x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul Bavariei, Markus Söder, este în autoizolare, după contact cu o persoană care are COVID-19

Premierul Bavariei, Markus Söder, este în autoizolare, după contact cu o persoană care are COVID-19

21 Dec 2020   •   18:36
Premierul Bavariei, Markus Söder, este în autoizolare, după contact cu o persoană care are COVID-19

Premierul landului german Bavaria, Markus Söder, liderul Uniunii Creştin-Sociale (CSU), a intrat în autoizolare, după ce a avut contact cu o persoană infectată cu virusul Sars-CoV-2, conform publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

Markus Söder a avut contact cu Florian Herrmann, şeful său de cabinet, care a fost diagnosticat cu infecţia Covid-19. "Mă simt bine, ţinând cont de circumstanţe", a transmis Florian Herrmann, prin Twitter.

Markus Söder a comunicat că el este "persoana de contact numărul 1" a lui Florian Herrmann, astfel că va intra în autoizolare, dar îşi va desfăşura activitatea prin videoconferinţă.

Rezultatul testului de coronavirus efectuat de Markus Söder a avut rezultat negativ.

Markus Söder este preşedintele Uniunii Creştin-Democrate (CSU), filiala din Bavaria a Uniunii Creştin-Democrate (CDU). Lideri ai Uniunii Creştin-Democrate (CDU) nu au exclus posibilitatea ca Markus Söder să devină candidatul CDU/CSU la postul de cancelar al Germaniei în scrutinul parlamentar programat în septembrie 2021.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: markus soder Covid-19