x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul britanic, cel mai prost îmbrăcat bărbat al anului

Premierul britanic, cel mai prost îmbrăcat bărbat al anului

de Mihaela Matachita    |    04 Ian 2010   •   00:00

Premierul britanic, Gordon Brown, a fost declarat cel mai prost îmbrăcat bărbat al anului de stafful ediţiei britanice a revistei GQ.



El i-a surclasat pe preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, actorul britanic Russell Brand, liderul nord-coreean Kim Jong-Il. Faţă de topul anterior, laburistul Gordon Brown a urcat două poziţii, aceasta pentru că, explică editorii revistei, "a fost orice, numai un prim exemplu al stilului britanic". Liderul Partidului Conservator din Marea Britanie, David Cameron, s-a situat pe locul opt al topului, iar primarul Londrei, Boris Johnson, pe locul zece.

Despre preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, care are o înălţime de doar 1,65 metri şi poartă pantofi cu tocuri înalte ascunse, GQ a scris: "Poate că ar trebui să petreacă mai puţin timp preocupându-se de statura sa şi mai mult de stilul abordat".

La polul opus, cel mai bine îmbrăcat bărbat al anului a fost declarat actorul britanic Robert Pattinson, urmat de membrii trupei Take That şi Alex Turner, solistul de la Arctic Monkeys.

×
Subiecte în articol: externe