x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O provocare TikTok a băgat în sperieți părinții. O fată de doar 14 ani a rămas gravidă la ruleta sexuală rusească

O provocare TikTok a băgat în sperieți părinții. O fată de doar 14 ani a rămas gravidă la ruleta sexuală rusească

de Vali Deaconescu    |    25 Sep 2024   •   20:45
O provocare TikTok a băgat în sperieți părinții. O fată de doar 14 ani a rămas gravidă la ruleta sexuală rusească
Sursa foto: Unsplash.com/gravida

O adolescentă a rămas însărcinată la 14 ani după ce a participat la ruleta sexuală rusească, cea mai recentă provocare care este la modă pe rețelele de socializare în rândul tinerilor foarte tineri. Un joc bazat pe relații sexuale neprotejate și provocarea destinului: oricine rămâne însărcinată pierde. Cel mai recent caz vine de la Roma și se referă la o fată de 14 ani.

Povestea este spusă de avocata Marina Condoleo, care a luat cunoștință de caz și a cunoscut-o personal pe fata în cadrul proiectului Legal Love, început în urmă cu un an de asociația Road to Green: un proiect care cuprinde o serie de lecții în gimnaziale și licee, deseori deținute de avocați membri ai asociației criminalistice Vis Romana, pe teme delicate precum droguri, bullying, boli cu transmitere sexuală, malnutriție. Cea mai recentă tendință dramatică de pe rețelele sociale italiene este ruleta sexuală rusească.

Provocarea începe pe TikTok cu un mesaj care implică minori care trebuie să se înscrie la un chat închis. Apoi se întâlnesc în locuri precum case sau grădini izolate și toată lumea face sex cu toată lumea fără prezervative. Acestea sunt acte sexuale complete și, deși sunt băieți foarte tineri, adesea minori, există posibilitatea de a rămâne însărcinată sau de a contracta boli sexuale.

„Când am întrebat-o pe fată dacă tatăl știe de sarcină, fata mi-a răspuns că nu știe cine este tatăl, pentru că el este fiul unei Sex Rulete”, a adăugat Condoleo care a descoperit adevărul în acest fel. „Este pentru prima dată la Roma când aud cazul unei fete atât de tinere care rămâne însărcinată din cauza acestei provocări blestemate, dar cred că este posibil ca din rușine sau frică din partea familiilor să existe o tendință de ascunde alte posibile episoade similare. Deci există posibilitatea să mai fie și alte cazuri” conchide Condoleo, care a fost frapat de faptul că fata nu a apărut în stare de șoc, potrivit La Repubblica.


Fata și familia ei se află acum în afara Italiei. „Acești copii sunt afectați de o dualitate comportamentală: primul rulează pe rețelele de socializare și este fictiv, în timp ce al doilea rulează pe realitatea vieții reale. Problema este că nu întotdeauna le pot distinge pe primul de cel din urmă. Depinde de adulți să le ofere o cale sigură”. Autorităţile italiene au organizat o reuniune de urgenţă la Primăria de la Roma pentru a decide un plan de măsuri prin care să contracareze acest fenomen periculos.

×