x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin şi Medvedev, vacanţă ca-ntre prieteni

Putin şi Medvedev, vacanţă ca-ntre prieteni

de Irina Cristea    |    13 Aug 2009   •   00:00

Mare eveniment mare pe litoralul rusesc al Mării Negre. Mai precis la Soci, unde preşedintele şi premierul, foarte zgârciţi cu apariţiile publice comune, s-au plimbat prin staţiunea unde ambii au câte-o vilă de vacanţă.



În ţinute relaxate, de concediu (poate prea relaxate, în cazul preşedintelui), Vladimir Putin şi Dimitri Medvedev s-au lăsat fotografiaţi pe parcursul plimbării, inclusiv în timpul popasului la o cafenea aglomerată unde au râs şi au glumit ca doi vechi prieteni, urmărind meciul de fotbal dintre Rusia şi Germania. Putin a servit o bere şi a ronţăit fistic iar Medvedev, care a tunat, zilele trecute, împotriva alcoolismului în Rusia, a băut un ceai.

Atât de neobişnuită a fost ieşirea în public a celor doi, încât mulţi trecători au fost convinşi că au de-a face cu două sosii foarte reuşite, transmite AFP. Cineva a avut chiar curajul să-i întrebe direct dacă sunt chiar preşedintele şi premierul, în carne şi oase. "Vii şi nevătămaţi, deocamdată", a fost răspunsul lui Dimitri Medvedev.

×
Subiecte în articol: externe