x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin zice că nu se-nsoară

Putin zice că nu se-nsoară

de Sînziana Stancu    |    19 Apr 2008   •   00:00

“Ţarul” de la Kremlin a găsit prilejul de a dezminţi dezvăluirile scandaloase făcute de presa rusă despre divorţul lui secret de Ludmila, pentru a se recăsători cu o blondă de 25 de ani.

“Ţarul” de la Kremlin a găsit prilejul de a dezminţi dezvăluirile scandaloase făcute de presa rusă despre divorţul lui secret de Ludmila, pentru a se recăsători cu o blondă de 25 de ani.

 

Locul în care preşedintele rus Vladimir Putin a dat dezminţirea a fost vila viitorului premier italian, Silvio Berlusconi, unde fusese invitat de acesta, scrie publicaţia franceză 20minutes. La începutul acestei săptămîni, o publicaţie rusă 

dezvăluia că Putin ar fi divorţat în secret de Ludmila, fiind cucerit de o tînără de 25 de ani, fostă gimnastă olimpică, Alina Kabaieva, cu care ar urma să se căsătorească la mijlocul lunii iunie.

 

NICI DIVORŢ, NICI CĂSĂTORIE. “Nici măcar un cuvînt din ceea ce s-a scris nu este adevărat”, i-a răspuns Putin unei jurnaliste ruse, care l-a întrebat despre zvonurile legate de divorţ şi de relaţia lui cu tînăra Alina, care este acum deputat în Duma de Stat din partea partidului lui Putin, “Rusia Unită”.

Ca să fie şi mai convingător, Putin le-a mai povestit jurnaliştilor invitaţi la vila lui Berlusconi, că “ziarele de scandal” i-au atribuit şi în trecut legături amoroase clandestine cu tot felul de tinere frumuseţi. “Ar surprinde pe cineva dacă aş spune că mi-au plăcut toate?”, a întrebat cu subînţeles Putin, apoi tot el a dat explicaţia: “Personal, cred că rusoaicele sunt cele mai frumoase femei şi cele mai talentate”...

Dar, dîndu-şi seama că a făcut o gafă, a dres imediat busuiocul, spunînd cu privirea îndreptată către gazda sa, că “doar italiencele sunt cele care le pot face concurenţă”. Această remarcă şi abilitatea lui Putin le-au smuls ziariştilor ropote de aplauze, ca la spectacol.


LIMITE. “Societatea are dreptul să ştie cum trăiesc oamenii care au o funcţie publică”, a continuat Putin, adăugînd că “există limite chiar şi în acest caz”. “Există şi viaţă privată, în care nimeni nu are dreptul să se amestece. Am avut tot timpul un sentiment negativ faţă de cei cu nasul înfundat şi mintea plină de fantasme erotice, care se amestecă în viaţa altora”, a încheiat preşedintele rus. Oricum ar sta treaba, un lucru e cert – acela că Putin nu s-a dus în vizită la Berlusconi nici cu nevasta, nici cu iubita.

×
Subiecte în articol: externe