x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea unui criminal

Recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea unui criminal

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2022   •   17:00
Recompensă de 35 de milioane de dolari pentru prinderea unui criminal
Sursa foto: Sursa: Hepta

Un cuplu de miliardari a fost găsit strangulat lângă piscină în urmă cu cinci ani. Familia lor oferă 35 de milioane de dolari pentru a ajuta la prinderea ucigașului.

Moartea miliardarilor canadieni Barry și Honey Sherman a fost învăluită în mister încă de la început.

Pe 15 decembrie 2017, un agent imobiliar care făcea un tur al conacului din Toronto, în jurul prânzului, a descoperit corpurile lor, complet îmbrăcate, lângă piscina interioară de la subsol. Erau așezate una lângă alta, cu centuri legate în jurul gâtului și agățate de balustrada piscinei interioare, a anunțat poliția.

Barry Sherman avea 75 de ani, iar soția sa, Honey, 70 de ani. Prietenii și asociații lor nu mai vorbiseră cu ei de aproximativ două zile și nu existau semne de intrare forțată în casă, a declarat poliția.

Povestea a ajuns pe prima pagină a ziarelor, iar Poliția a calificat morțile drept suspecte. Teoriile au circulat cu privire la cine ar fi vrut să îi ucidă pe fondatorul gigantului canadian al medicamentelor Apotex și pe soția sa. Ei formau unul dintre cele mai bogate cupluri din Canada.

Timp de cinci ani nu s-a făcut nicio arestare. La comemorarea din această săptămână, fiul soților Sherman a oferit încă 25 de milioane de dolari pentru informații care să ducă la o arestare. Recompensa este acum de 35 de milioane de dolari.

„Săptămâna aceasta se împlinesc cinci ani de când părinții mei au fost uciși în casa lor. De atunci, fiecare zi a fost un coșmar. Am fost copleșit de durere, pierdere și tristețe, iar aceste sentimente nu fac decât să se agraveze continuu. Liniștea nu va fi posibilă până când cei responsabili de acest act malefic nu vor fi aduși în fața justiției. Sper la ziua în care voi face această plată, deoarece aceasta va permite în sfârșit vindecarea", a declarat Jonathon Sherman într-o declarație acordată postului canadian CBC News.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: recompensa criminal