x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regina Elisabeta a II-a bănuieşte că Harry n-ar avea sânge albastru

Regina Elisabeta a II-a bănuieşte că Harry n-ar avea sânge albastru

06 Sep 2012   •   16:32
Regina Elisabeta a II-a bănuieşte că  Harry n-ar avea sânge albastru

Devenit oaia neagra a familiei regale britanice, dupa ce a prins prima pagina a tabloidelor, prin implicarea sa intr-o serie de scandaluri cu tenta sexuala, printul Harry nu beneficiaza deloc de clementa din partea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, care doreste sa spele imaginea publica a dinastiei intr-un mod de-a dreptul surprinzator.

La scurt timp dupa nasterea lui Harry, conform unor surse din anturajul regal, regina nu era foarte convinsa de faptul ca baiatul are sange albastru, probabil faptul ca este primul roscovan din familie a fost un factor hotarator. Credinta sa era ca Harry este rodul unei relatii extraconjugale a printesei Diana. Elisabeta a II-a a cerut atunci efectuarea unui test de paternitate, dar printul Charles nu a fost de acord cu asa ceva.

O data cu noul scandal care il aduce in centrul atentiei opiniei publice pe Harry, fotografiat gol intr-o camera de hotel, in care s-au gasit si urme de cocaina, regina a reinnoit cererea catre Charles de a efectua un test ADN, care sa certifice, sau sa infirme, faptul ca Harry este fiul sau natural.

×