x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Republica Moldova: Unul dintre apropiaţii lui Dodon sugerează că accidentul de astăzi n-ar fi întâmplător

Republica Moldova: Unul dintre apropiaţii lui Dodon sugerează că accidentul de astăzi n-ar fi întâmplător

09 Sep 2018   •   20:50
Republica Moldova: Unul dintre apropiaţii lui Dodon sugerează că accidentul de astăzi n-ar fi întâmplător
Sursa foto: publika.md

Liderul fracţiunii PSRM din Consiliul Municipal Chişinău, Ivan Ceban, a cărui maşină a fost lovită acum trei zile, sugerează că ar putea exista o legătură cu accidentul în care au fost implicate duminică două maşini din coloana prezidenţială a lui Igor Dodon, relatează Radio Chişinău.

''E bine tot ce se termină cu bine, chiar şi în situaţiile cele mai periculoase şi neplăcute. Important e să ieşim teferi din accidentele care se produc. Mai ales din cele care se produc nu din vina noastră... Este ciudat că la distanţă de trei zile, după ce a fost lovită maşina cu care mă deplasam regulamentar, împreună cu şoferul, a fost accidentat serios şi automobilul preşedintelui ţării. Nu suntem conspirologi, dar înţelegem să fim mai atenţi şi mai precauţi de acum încolo, în general şi în particular. Mai precauţi şi mai cu încredere în cauza noastră, de a duce la un bun sfârşit tot ce avem de înfăptuit'', a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Presa de la Chişinău scrie, potrivit UNIMEDIA, că împreună cu Igor Dodon în maşină se aflau astăzi mama acestuia şi unul dintre fiii săi. Mama preşedintelui a avut cel mai mult de suferit din cauza accidentului. Ea a ajuns la urgenţă cu fracturi. Dodon şi copilul său s-au ales cu lovituri şi zgârieturi.

Starea lui Dodon este satisfăcătoare. Acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi, a confirmat pentru UNIMEDIA şeful Serviciului de Protecţie şi Pază (SPPS), Anatolie Golea.

Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut între trei maşini, printre care două vehicule ale SPPS, care a difuzat pe pagina sa de Facebook o înregistare video cu momentul producerii accidentului rutier în care au fost implicate două maşini ale coloanei prezidenţiale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: igor dodon