x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rusia va câştiga în Ucraina, a declarat Putin în faţa a zeci de mii de susţinători pe stadionul Lujniki

Rusia va câştiga în Ucraina, a declarat Putin în faţa a zeci de mii de susţinători pe stadionul Lujniki

18 Mar 2022   •   18:02
Rusia va câştiga în Ucraina, a declarat Putin în faţa a zeci de mii de susţinători pe stadionul Lujniki
Sursa foto: Hepta

Rusia va câştiga în Ucraina, a declarat Putin în faţa a zeci de mii de susţinători pe stadionul Lujniki; discursul în direct, întrerupt la TV

"Ştim ce trebuie să facem, cum să facem şi cu ce preţ. Şi ne vom îndeplini absolut toate planurile", a spus Putin la mitingul de pe stadionul Lujniki, cu ocazia împlinirii a opt ani de la anexarea oficială a peninsulei ucrainene Crimeea de către Moscova.

El a spus că soldaţii ruşi care luptă în ceea ce Kremlinul numeşte "operaţiune militară specială" în Ucraina au ilustrat unitatea Rusiei.

"Umăr la umăr, se ajută unul pe altul, se sprijină unul pe altul şi când este nevoie se apără de gloanţe cu trupurile lor ca fraţii. O astfel de unitate nu am mai avut-o de mult timp"', a spus el.

Vladimir Putin

Preşedintele rus a dispărut brusc de pe ecrane în mijlocul discursului său, Kremlinul explicând incidentul printr-o defecţiune tehnică, potrivit AFP şi TASS.

Putin era pe punctul să laude eroismul soldaţilor ruşi desfăşuraţi în Ucraina, în faţa a zeci de mii de persoane pe stadion, când, brusc, postul public de televiziune Rossia-24 a început să arate momente de la acelaşi eveniment, discursuri oficiale şi cântece cunoscute.

Cincisprezece minute mai târziu, televiziunea a reluat difuzarea înregistrată a discursului preşedintelui rus.

×
Subiecte în articol: vladimir putin