x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Papa a vizitat sanctuarul Fatima din Portugalia, dar nu a ținut un discurs în fața mulțimii

Papa a vizitat sanctuarul Fatima din Portugalia, dar nu a ținut un discurs în fața mulțimii

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2023   •   22:20
Papa a vizitat sanctuarul Fatima din Portugalia, dar nu a ținut un discurs în fața mulțimii
Sursa foto: Hepta

Papa Francisc a vizitat sâmbătă sanctuarul Fatima din Portugalia. Papa nu a ținut un discurs în fața mulțimii, deși acesta era trecut în programul oficial, potrivit Reuters.

Papa Francisc a vizitat sâmbătă Sanctuarul de la Fatima, în Portugalia, rugându-se împreună cu aproximativ 200.000 de persoane în locul unde Biserica spune că Fecioara Maria a fost văzută de trei copii păstori în 1917.

Papa, în vârstă de 86 de ani, a sărit peste citirea unui discurs care era în programul vizitei sale de două ore la faimosul sanctuar.

Această omisiune nu pare să indice faptul că Papa se confruntă cu probleme de sănătate. Ulterior, el a salutat zeci de persoane, în timp ce un ajutor îi împingea scaunul cu rotile prin mulțime.

Papa s-a oprit de multe ori pentru a săruta bebeluși și pentru a-i alina pe cei bolnavi în timp ce se îndrepta spre un elicopter care l-a transportat la următorul eveniment din călătoria sa de cinci zile în Portugalia.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a declarat că decizia de ultim moment a papei de a renunța la discurs, care ar fi trebuit să fie punctul central al zilei, nu pare să aibă legătură cu vederea lui Francisc.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sanctuar papa Portugalia