x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sandalele vechi Birkenstock ale lui Steve Jobs s-au vândut la licitație cu 218.750 USD

Sandalele vechi Birkenstock ale lui Steve Jobs s-au vândut la licitație cu 218.750 USD

14 Noi 2022   •   22:35
Sandalele vechi Birkenstock ale lui Steve Jobs s-au vândut la licitație cu 218.750 USD
Sursa foto: Hepta

O pereche de sandale Birkenstock din piele întoarsă maro, din anii 1970, deținute de fondatorul Apple, Steve Jobs, s-a vandut la licitatie cu 218.750 USD / 211.900 EUR.

O pereche de sandale Birkenstock din piele întoarsă maro, din anii 1970, deținute de fondatorul Apple, Steve Jobs, s-a vandut la licitatie cu 218.750 USD / 211.900 EUR, un preț record mondial pentru o pereche de sandale scoase la licitație de către casa Julien's Auctions.

 „În 1976, el a creat începuturile computerului Apple într-un garaj din Los Altos, California, împreună cu co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, în timp ce purta ocazional aceste sandale”, a declarat reprezentantul Julien's Auctions.

Înainte de vânzare, casa de licitații din California a spus că sandalele, descrise ca fiind „foarte folosite”, dar încă „intacte”, erau un element de bază din garderoba pentru Jobs în anii 1970 și 80. Jobs a murit în 2011 din cauza complicațiilor cauzate de cancerul pancreatic.

„Talpa încă păstrează amprenta picioarelor lui Steve Jobs”, a spus casa de licitații pe site-ul său.

Se spune că Birkenstock-urile au fost salvate de la gunoi de Mark Sheff, un fost manager al lui Steve Jobs.

 „Steve Jobs a schimbat lumea nu numai prin inovațiile sale revoluționare, ci și prin stilul său de conducere în afaceri și cu moda în purtarea sandalelor”, a declarat pentru CNN Darren Julien, CEO și fondator al Julien's Auctions.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Steve Jobs Sandale Birkenstock licitatie