x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy, la al patrulea mandat de… tătic

Sarkozy, la al patrulea mandat de… tătic

de Sînziana Stancu    |    25 Apr 2011   •   19:46
Sarkozy, la al patrulea mandat de… tătic
Sursa foto: /AFP/Mediafax

162394-afp-800473-01-02.jpgPrima Doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy (foto), e însărcinată în 3 luni. Zvonul că ar purta în pântece un viitor urmaş al preşedintelui francez Nicolas Sarkozy este relatat de tot mai multe publicaţii franceze, care au aşteptat până acum confirmări din surse sigure.

„Nu am divulgat informaţia până când nu am avut certitudinea totală. Nu am sunat la Elysée pentru confirmare, pentru că oricum nu ne-ar fi răspuns nimeni. Suntem însă siguri de informaţiile pe care le avem. Au fost confirmate de mai multe surse”, s-a încumetat să declare duminică, pentru Le Parisien, Laurence Pieau, directoarea revistei Closer, publicaţia care a fost „vârful de lance” al informaţiei. Iar dacă informaţia va fi confirmată în curând şi printr-un anunţ oficial de la Elysée, atunci Carla va face din soţul său primul preşedinte francez care devine tată în timpul mandatului. Iar dacă Sarkozy e hotărât (alt zvon destul de credibil – n.r.) să candideze pentru al doilea mandat prezidenţial, la anul, ar avea numai de câştigat.

O soţie frumoasă, care la 43 de ani i-ar naşte preşedintelui un fiu, i-ar aduce procente de popularitate, ştiut fiind faptul că asemenea evenimente stârnesc simpatie în rândul electoratului. În plus, după trei ani de dragoste adevărată, cuplul prezidenţial şi-ar realiza un mare vis, acela de avea un copil. Carla are deja un fiu din căsătoria cu Raphael Enthoven, pe Aurelien, de 9 ani, iar Sarkozy, trei, pe Pierre şi Jean, din prima lui căsătorie, cu Marie-Dominique Culioli, şi pe Louis, din a doua căsătorie, cu Cecilia Ciganer-Albeniz. 

Despre sexul viitorului copil al cuplului Sarkozy nu există încă nici un zvon. Există însă o „legendă”. Când au vizitat amândoi India, anul trecut, Carla s-ar fi rugat într-un templu să mai facă un băiat, după cum s-a zvonit în presă. Deocamdată însă, Carla trebuie să aibă grijă de sarcină, pentru că la femeile de vârsta ei implică unele riscuri serioase, între care avortul spontan şi anomalii cromozomiale ale fătului. În varianta optimistă, acestea nu s-ar putea produce, iar Carlita, cum o alintă presa mondenă, nu e nici prima, nici ultima femeie care naşte după 40 de ani. În zilele noastre, sarcina după această vârstă a devenit ceva normal. De pildă, Laurence Ferrari a rămas însărcinată cu superbul Elliot tot la 43 de ani.  Madonna avea 42 de ani când l-a născut pe Rocco, iar Rachida Dati, fostul ministru francez al Justiţiei, avea  43 de ani când a născut-o pe Zohra. Şi exemplele pot continua.

×
Subiecte în articol: externe