x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy, proaspăt tătic, dă asigurări că fetiţa sa şi mama ei sunt bine

Sarkozy, proaspăt tătic, dă asigurări că fetiţa sa şi mama ei sunt bine

de Marina Constantinoiu    |    20 Oct 2011   •   12:25
Sarkozy, proaspăt tătic, dă asigurări că fetiţa sa şi mama ei sunt bine

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, care nu si-a modificat agenda, in ciuda faptului ca sotia sa, Carla Bruni Sarkozy, a nascut in urma cu mai putin de 24 de ore, a comentat pentru prima oara, joi, cu ocazia unei vizite la Mayenne, nasterea fiicei sale, vorbind despre o mare bucurie si dand asigurari ca atat copilul, cat si mama sa se simt bine, relateaza L'Express.

Presedintele, care a trecut intre orele 8:40 si 9:30 pe la clinia La Muette din Paris, unde sotia sa a nascut o fetita, si-a continuat ulterior programul de presedinte-candidat la Presedintie, vizitand la Mayenne un centru de selectare a deseurilor.

La incheierea unei alocutiuni neoficiale rostite in fata salariatilor de la Seche Environnement a Change, el a primit mai multe cadouri: o babetica, o carte pentru sotia sa - “Cu silueta, dupa nastere' - cu sfaturi de urmat de catre mame, dupa nastere, pentru recapatarea taliei – si un copacel (un stejar), pe care sa-l planteze. “Este foarte dragut, foarte delicat', a spus Sarkozy.

“Am avut sansa de a avea o mare bucurie. Toti parintii care se afla aici pot intelege fericirea noastra profunda, o fericire cu atat mai profunda, cu cat este una privata, a noastra, dar pot sa va spun ca ambele sunt bine', a adaugat Sarkozy.

In legatura cu numele copilului, care nu a fost dat publicitatii, presedintele a declarat:'O sa-i lasam mamei placerea de a-l spune'.

Inca de la inceputul vizitei sale de lucru, Sarkozy a primit felicitari de la mai multi salariati de la centrul de triere. Nasterea copilei nu a fost anuntata oficial de Palatul Elysee. Ea a avut loc intre orele 19 si 19:30, miercuri, iar confirmarea ei a venit in cursul serii, din partea anturajului cuplului prezidential.

×