x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Senzație! Mark Wahlberg - rol principal în Transformers 4. Vezi ce alte surprize anunță regizorul Michael Bay

Senzație! Mark Wahlberg - rol principal în Transformers 4. Vezi ce alte surprize anunță regizorul Michael Bay

10 Ian 2013   •   08:03
Senzație! Mark Wahlberg - rol principal în Transformers 4. Vezi ce alte surprize anunță regizorul Michael Bay

Regizorul Michael Bay a confirmat faptul că lungmetrajul "Transformers 4" va fi primul film dintr-o nouă trilogie pe care o va regiza în cadrul acestei francize cinematografice, anunta Mediafax.

Cineastul a făcut acest anunţ pe blogul său oficial, informează totalfilm.com. Totodată, regizorul Michael Bay a anunţat că actorul Jack Reynor va interpreta cel de-al doilea rol principal din "Transformers 4", în care va juca alături de Mark Wahlberg. Jack Reynor va juca rolul iubitului fiicei adolescente a personajului interpretat de Wahlberg.

"Tocmai am angajat un minunat actor debutant pentru a juca un rol principal în «Transformers 4» alături de Mark Wahlberg. Este vorba de Jack Reynor, un tânăr irlandez care a venit în America având în buzunar doar 30 de dolari. E destul de curajos, nu-i aşa? Serios, cine mai face aşa ceva în zilele noastre? L-am remarcat într-un film irlandez, «What Richard Did». E un actor pe cinste", a declarat Michael Bay.

"«Transformers 4» nu este un reboot. Acest cuvânt a tot fost vânturat pe internet. Noul film are o acţiune care se desfăşoară la exact patru ani după războiul din Chicag. Povestea are o tranziţie naturală, iar acesta este şi motivul pentru care avem o distribuţie complet nouă. Noul film va fi foarte diferit de precedentele trei. Ne vom îmbarca într-o nouă trilogie", a adăugat Michael Bay.

Filmările pentru "Transformers 4" vor debuta în primăvara anului 2013. Filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2014.

×