x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sharon, acuzat de evaziune fiscala

Sharon, acuzat de evaziune fiscala

25 Feb 2004   •   00:00

Premierul israelian, Ariel Sharon, are din ce in ce mai multe probleme cu legea.

Mai nou, el si fiul sau, Omri, sunt acuzati de evaziune fiscala. Potrivit Mediafax, fiscul israelian, dar si cel american analizeaza deja informatii legate de ilegalitatile care ar fi fost comise de familia Sharon.

Impozite fentate
Premierul si baiatul sau sunt banuiti ca si-au falsificat declaratiile de impozit si ca au eliberat chitante false, a dezvaluit un post israelian privat de televiziune. Sute de mii de dolari. La atat se ridica valoarea fraudelor fiscale comise de Sharon si Omri in timpul campaniei pentru alegerile primare, organizate in urma cu cinci ani. Familia Sharon este suspectata ca a platit mai multi antreprenori cu ajutorul unei societatifantoma. De altfel, postul TV a difuzat imagini cu Omri Sharon semnand un cec eliberat de societatea "3Annanex Research". Acesta chiar daca nu avea dreptul legal sa parafeze cecul.

Scandalul numarul 3
Exista si un al treilea scandal care loveste familia premierului. Ariel Sharon a mai fost acuzat ca a acceptat finantari ilicite si comisioane. E drept, in cazul primelor doua scandaluri, sumele vehiculate erau mult mai mari, de ordinul milioanelor de dolari. (Lavinia Tudoran)

×
Subiecte în articol: externe sharon