x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a împuşcat fosta iubită, apoi s-a sinucis

Şi-a împuşcat fosta iubită, apoi s-a sinucis

de Carmen Plesa    |    07 Sep 2009   •   00:00

Un român de 27 de ani care locuia în Sonnino, provincia italiană Latina, şi-a împuşcat, sâmbătă, fosta iubită, în vârstă de 17 ani, după care s-a sinucis, potrivit Il Messagero.



Înainte să o împuşte pe fată, românul ar mai fi ameninţat cu pistolul două persoane care au încercat să intervină pentru a o salva pe fată, susţin jurnaliştii italieni.

Românca de 17 ani a fost transportată de urgenţă la spitalul Santa Maria Goretti din Latina, dar a murit la puţin timp după ce a ajuns acolo, din cauza rănilor grave pe care le avea la cap.

Românul G.M.lucra într-o fabrică de cherestea din Sonnino, în apropierea vechii gări a oraşului, când fosta sa iubită, A.S., cu care stabilise o întâlnire, a venit să-l vadă.

Martorii spun că între cei doi a izbucit o ceartă, pentru că bărbatul nu putea să accepte ideea că fata l-a părăsit.

În momentul în care românul a scos un pistol şi a ameninţat-o, fata speriată a încercat să se refugieze în altă încăpere.

Proprietarul fabricii şi un imigrant tunisian, alarmaţi de ţipetele care se auzeau, au încercat să-l blocheze pe român. Acesta a îndreptat însă pistolul spre ei şi cei doi ai fugit. Nimeni n-a reuşit să-l împiediece pe bărbat să ajungă la fată.

"A urmărit-o, a găsit-o lângă o stivă de lemne şi i-a zburat creierii fără milă", scrie Il Messagero.

După ce a văzut-o plină de sânge, a îndreptat pistolul asupra sa şi s-a împuşcat. A murit pe loc.

×
Subiecte în articol: diaspora