x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Silvio Berlusconi, supărat pe jurnalişti: "Să vă duceţi la dracu!"

Silvio Berlusconi, supărat pe jurnalişti: "Să vă duceţi la dracu!"

06 Apr 2009   •   00:00
Silvio Berlusconi, supărat pe jurnalişti: "Să vă duceţi la dracu!"
Sursa foto: MICHAEL KAPPELER/DDP

Supărat că este ironizat de presa italiană care îl prezintă drept un "maestru" al gafelor", Berlusconi se gândeşte să aducă nişte injurii seriose presei. Premierul italian ar vrea să le spună jurnaliştilor "să se ducă la dracu", a declarat recent Berlusconi.

"Ceea ce mă mâhneşte este că presă italiană ma boicotează. Mă vor aduce în stare să le zic: Mai duceţi-vă dracului!", a spus premierul italian, potrivit Reuters.

Silvio Berlusconi a reuşit s-o supere pe regina Marii Britanii la şedinţa foto oficială pentru summitul G20. La sfârşitul evenimentului, premierul italian poate fi auzit ţipând "Dl. Obama!", la care preşedintele SUA dă o replică cu o voce mai jos, totuşi, "dl. Berlusconi!". Cu toate acestea, răul a fost deja făcut. Regina, la auzul tonului strident al lui Berlusconi, s-a întors revoltată şi a exclamat către Obama, vorbind de oficialul italian. "Ce e ? De ce trebuie să ţipe?'.
O altă gafă de proporţii a premierului italian Silvio Berlusconi a avut loc chiar la summitul NATO. În timp ce liderii celor 28 de state membre NATO se pregăteau să treacă în mod simbolic peste râul Rin, Berlusconi nu se dezlipea de telefonul mobil. Premierul italian a fost aşteptat minute în şir chiar şi pentru poza oficială. Berlusconi a încălcat astfel grav protocolul NATO.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: externe berlusconi